ibrahim sadri--öylesine sevdim mp3
Turkce Mp3 indir Katagorisinde ve Yerli Şiir Mp3 Forumunda Bulunan ibrahim sadri--öylesine sevdim mp3 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eline sağlık, paylaşım için teşekkürler...
| Yerli Şiir Mp3 Şairlerin kendi seslerinden şiirleri veya Şiir albümlerini burada bulabilir, paylaşabilirsiniz |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim
[I]DOSYALIRIMIN RAR ŞİFRESİ:[url]www.mp3deryasi.net[/url][/I] [SIZE="3"][CENTER][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="DeepSkyBlue"][B][I]Birazdan gecersin gözlerimden ılık ılık, Nice yıllar [COLOR="Magenta"]SEVGİLİM[/COLOR] Kutlu olsun ayrılık Sevincim kederim sen Gözlerim ellerim sen Benim ne suçum var ki Sen benim kaderimsen[/I][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER][/SIZE] [CENTER] [SIZE="3"]Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll ³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³[/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Administratör
Tecrübe Puanı: 5000 ![]() |
keyfını cıkar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Türk Dünyaya Bedel Ne Mutlu Türküm Diyene ![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: ibrahim, mp3, sadrioylesine, sevdim |
| Tags |
| ibrahim, mp3, sadriöylesine, sevdim |
| Seçenekler | |
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:56 AM .

.gif)